Категории
Нови продукти
Най-продавани

Профилактика

Сортиране по :
Покажи :
Покажи : Списък Решетка
 • Admira Protect - десензитайзер на дози
  Admira Protect - Единична доза / Single Dose е фотополимеризиращ, еднокомпонентен, на основата на Ormocer® препарат за лечение на дентинова свръхчувствителност.   Показания: Третиране на свръхчувствителен дентин (дентинова свръхчувствителност) Третиране на шиечни зони и коронко..
  3,00лв.
 • Bifluorid 10 - ед.доза
  Bifluorid 10 е флуориден лак за лечение на свръхчувствителност.   Показания: Лечение на свръхчувствителността, включващо: -  чувствителност след професионално почистване отстраняване на зъбния камък; -  зъбни повърхности след препарация и/или изпиляване; -  изтр..
  2,70лв.
 • Cleaning Powder - сода за полиране
  Cleaning Powder  е профилактична сода за бързо и ефективно премахване на плака и различни потъмнявания. Показания: Направена е от натриев хидрогенкарбонат Предлага се в три вкуса: - ягода, лимон и мента   Фирма производител: Zzlinker - Китай Опаковка: шише 1..
  12,00лв.
 • CleanJoy - полирна паста на дозички
  CleanJoy  е съдържаща флуорид, паста на дозички за почистване и полиране на зъбите, предназначена за професионална употреба. ЦЕНАТА Е ЗА ЕДИН БРОЙ! Показания: Отстраняване на меки и твърди повърхностни отлагания. Отстраняване на външни оцветявания (напр. от кафе, чай или тютюн). ..
  0,65лв.
 • CleanJoy- полирна паста 100 гр.
  CleanJoy  е съдържаща флуорид за почистване и полиране на зъбите, предназначена за професионална употреба.   Показания: Отстраняване на меки и твърди повърхностни отлагания. Отстраняване на външни оцветявания (напр. от кафе, чай или тютюн). Полиране на зъбните повърхнос..
  46,00лв.
 • FineDam - гингивална бариера
  FineDam е фотополимеризираща бариера на основата на смола за изолиране на тъканите, съседни на избелваните зъби. При не цялостно избелване, а само на определен участък или зъб, може да се използва за защита на съседните зъби. Предимства: Лесен за боравене Лесно се премахва, в едно цяло па..
  18,00лв.