Категории
Нови продукти
Най-продавани

Компомери

Сортиране по :
Покажи :
Покажи : Списък Решетка
 • Glasiosite компюла - компомер
  Glasiosite е универсален фотополимеризиращ, рентгеноконтрастен компомерен възстановителен материал за обтуриране на кавитети, както в антериорните, така  и в постериорните области. Той позволява  опростено и бързо възстановяване, като съчетава освобождаването на флуорид на&nbs..
  6,50лв.
 • Twinky Star компюла / капсула
  Twinky Star е цветен фотополимеризиращ компомер с блестящ ефект.   Показания: Възстановяване на млечни зъби.   Предимства: Осем привлекателни цвята с блестящ ефект, за избор Лесно и бързо нанасяне от компюли Забележителна полируемост Освобождаване на флуор Осно..
  7,00лв.
 • Twinky Star Сет
  Twinky Star е цветен фотополимеризиращ компомер с блестящ ефект.   Показания: Възстановяване на млечни зъби. Предимства: Осем привлекателни цвята с блестящ ефект Лесно и бързо нанасяне от компюли Забележителна полируемост Освобождаване на флуор Основан на доказалата се..
  265,00лв.
 • Twinky Star течен- шприца 2 гр.
  Twinky Star е цветен фотополимеризиращ компомер с блестящ ефект.   Показания: Възстановяване на млечни зъби.   Предимства: Два привлекателни цвята с блестящ ефект - син и розов Забележителна полируемост Освобождаване на флуор Основан на доказалата се компомерна т..
  65,00лв.