Категории
Нови продукти
Най-продавани

Други

Сортиране по :
Покажи :
Покажи : Списък Решетка
 • MK-dent масло за автоматични смазочни машини
   MK-dent масло за автоматични смазочни машини. Синтетично масло със висок индекс на вискозитета и ментов аромат. Варианти: LU1022: Подходящо за Kavo Quattrocare 2 system. LU1031: Подходящо за W&H Assistina и други системи за поддръжка. Опаковка: 5..
  74,00лв.
 • MK-dent масло за смазване на дентална периферия
   MK-dent масло за ръчно приложение за смазване и почистване на дентална периферия.  Синтетично масло със висок индекс на вискозитета и ментов аромат. Опаковка: 500 мл.   ..
  38,00лв.
 • FONA Purgenius - у-во за дезинфекция на водата
  FONA Purgenius e уникален продукт, предназначен за филтриране, омекотяване и дезинфекция на входящата в денталния юнит вода. Процесът на дезинфекция е без добавяне на химикали и не произвежда отпадъчни води. Универсална дезинфекционна система, която може да се свърже към всеки дентален юн..
  0,00лв.
 • FONA Qmate - апарат за смазване на наконечници и турбини
  FONA Qmate е надежден партньор за поддръжка и смазване на турбини и наконечници. Завършването на процеса в рамките на една минута, гарантира максимална ефективност с ограничено усилие. Напълно премахване на остатъците и смазване на всички движещи се части, гарантира, че вашите накрайници ..
  0,00лв.
 • Автоматична машина за калцуни
  Автоматична машина за обуване на калцуни от термосвиваемо фолио. Бързо, лесно и удобно поставяне, особено за възрастни хора и бременни жени. Калцуните са от PVC фолио навити на ролка, като на една ролка има калцуни за поставяне върху 1000 обувки или 500 чифта. Лесно и бързо подменяне на PVC..
  0,00лв.
 • Амалгамобъркачка
  Амалгамобъркачка - Китай. Използва се за смесване на сребърна амалгама с живак на капсули като алтернатива на ръчното смесване. Микропроцесорно управление, програмируемо време за работа от 0 до 99 секунди, безшумна и стабилна при работа, лесна за употреба и за почистване. Гаранция: 12 месец..
  320,00лв.