Категории
Нови продукти
Най-продавани

Дезинфекция

Сортиране по :
Покажи :
Покажи : Списък Решетка
 • Micro 10 Enzyme 2- дезинфектант за едър и дребен инструментариум
  Micro 10 Enzyme 2 -в опаковка от 1 л. е триензимен, концентриран разтвор за дезинфекция на едър и дребен инструментариум. Не съдържа алдехиди, има широк спектър на приложение и висока степен на почистване на всички стоматологични и хирургични инструменти. Основни характеристики: Много иконо..
  52,00лв.
 • Micro 10+ - дезинфектант за едър и дребен инструментариум
  Micro 10+ - в опаковка от 1 л. е концентриран разтвор за дезинфекция на едър и дребен инструментариум. Не съдържа алдехиди, има широк спектър на приложение и висока степен на почистване на всички стоматологични и хирургични инструменти. Основни характеристики: Много икономичен - 2% разрежда..
  36,00лв.
 • Unisepta Foam 2 Wipes - дезинфекционни кърпички без алкохол, пълнител
  Unisepta Foam 2 Wipes - пълнител от 100 броя, дезинфекционни кърпички за повърхности.  Основни характеристики: Формула на разтвора без съдържание на алкохол. Време за действие: 1- 5 минути. Кърпички направени от вискоза - 100% биоразградими. Без парфюми и алергени. Идеален за п..
  16,00лв.
 • Unisepta Plus - дезинфектант за повърхности
  Unisepta Plus - в опаковка от 0.750 л.е висококачествен, готов за употреба разтвор за дезинфекция на повърхности, с пулверизатор. Основни характеристики: На основата на етанол Време за действие само 30 секунди Не оставя остатъци или петна Свеж цитрусов аромат СЕ маркировка - в съотв..
  17,00лв.
 • Unisepta Plus Wipes - дезинф.кърпички, пълнител
  Unisepta Plus Wipes -  пълнител от 150 броя, дезинфекционни кърпички за повърхности. Основни характеристики: На основата на етанол Време за действие само 30 секунди Не оставя остатъци или петна Свеж цитрусов аромат СЕ маркировка - в съответствие с Директивата за медицински изде..
  12,00лв.
 • Unisepta Plus Wipes- дезинфекционни кърпички за повърхности
  Unisepta Plus Wipes- кутия от 150 броя, дезинфекционни кърпички за повърхности. Основни характеристики: На основата на етанол Време за действие само 30 секунди Не оставя остатъци или петна Свеж цитрусов аромат СЕ маркировка - в съответствие с Директивата за медицински изделия 93/42 ..
  15,00лв.
 • Vacucid 2 - дезинфектант за аспирационни системи
  Vacucid 2 - в опаковка от 1 л. е концентриран разтвор за  дезинфекция и почистване на аспирационните системи в стоматологичната практика. Съвместим с различни аспирационни системи. Основни характеристики: Не образува пяна Икономичен - 2% разреждане (1 л.концентрат осигурява 50 л. ..
  38,00лв.