Категории

CMA Dental

Покажи : Списък / Решетка
Сортиране по :
Покажи :
 • CMA Endo-clean- стойка за ендодонтски инструменти
  CMA Endo-clean е стойка за ендодонтски инструменти. Показания: Може да се използва с дискчета от пяна или компреси, тъй като меката гъбка е сменяема. Може да се напълни с дезинфекционен разтвор. Автоклавируем при 135°C. Предимства: Освен, че е стойка, Endo-clean, подпомага почиства..
  20,00лв.
 • CMA Presequence №17, 2%, 25mm
  СУПЕР ПРОМОЦИЯ - 1 кутийка за 62 лв.   CMA Presequence №17, 2%, 25mm са за ултра криви и тесни канали. Никел-титанови (NiTi) ендодонтски инструменти за обработване и релечение на коренови канали. CMA е абревиатура на думите:Coronal, Median и Аpical тъй като се рабо..
  62,00лв.
 • CMA гутаперчови щифтове
  СМА гутаперчови щифтове са перфектно адаптирани към Срединните (Median), Апикални 1 (Apical 1) и Апикални 2 (Apical 2) инструменти от CMA системата. Цветове отговарящи на  CMA инструментите. Изключително гъвкави, подходящи и за закривени и тесни канали. Рентгеноконтрастн..
  18,00лв.
 • CMA Ендодонтска линийка
  CMA Ендодонтска линийка е за 8 инструмента с 2 разграфени линийки. Облекчава поетапната обработка на канала и подредбата на нужните инструменти. Може да се обработва с различни дезинфекционни разтвори, ултразвукови ванички и стерилизация до 135°C   ОПИСАНИЕ ..
  25,00лв.
 • CMA Рефил
  СУПЕР ПРОМОЦИЯ - 1 кутийка за 62 лв.   СМА са никел-титанови (NiTi) ендодонтски инструменти за обработване и релечение на коренови канали.   CMA е абревиатура на думите:Coronal, Median и Аpical тъй като се работи на базата на Step Down техника (обработва се..
  62,00лв.
 • CMA стартов комплект/ машинни ендодонтски инструменти
  СУПЕР ПРОМОЦИЯ - 1 кутийка за 57 лв.   СМА стартов кит от никел-титанови (NiTi) ендодонтски инструменти за обработване и релечение на коренови канали.   CMA е абревиатура на думите:Coronal, Median и Аpical тъй като се работи на базата на Step Down техника (..
  57,00лв.